Ga naar de inhoud

Bouw beter en goedkoper met het bouwsysteem van ATLANTA MBS

WILT U GOEDKOPER BOUWEN?

ACTIE

vanaf 1 juni 2023:

LAGERE bouwprijzen voor Groningen, Drenthe en Overijssel en andere regio’s. Door extra ruimte bij de PREFAB-producent en regionale afbouwbedrijven gelden er aanzienlijke KORTINGEN op de bouwsommen. Vraag direct de prijslijsten met kortingen aan!

Bouw beter en betaalbaar met ATLANTA 's Bouwsysteem!

Bij ATLANTA maken we de basis van uw nieuwe woning in onze fabriek. Met een compleet nieuw machinepark maken we de onderdelen voor uw nieuwe woning snel en accuraat. Dat scheelt behoorlijk in de totale bouwkosten. ATLANTA maakt alle casco OP MAAT tegen scherpe prijzen. Zo wordt bouwen weer betaalbaar in NEDERLAND. U kunt ter inspiratie onze woningontwerpen elders op deze site bekijken maar u kunt ook uw eigen ontwerp of dat van een andere ontwerper of bouwer sturen.

De nieuwe trend! Help uw eigen aannemer uw nieuwe huis sneller te bouwen door de aannemer de perfecte basis voor uw woning te laten aankopen bij ATLANTA ( maar u kunt het ook zelf bestellen)

  1. Kies uw ontwerp uit de katalogus of stuur een eigen ontwerp ( of van een andere ontwerper of architect).
  2. vul het contactformulier in
  3. ontvang een prijs voor het gewenste ontwerp en maak een vervolgafspraak
  4. we regelen voor u de bouwvergunning ( indien gewenst) en bouwen samen met een regionale ATLANTA bouwpartner uw nieuwe woning

ATLANTA Past een hypermodern bouwsysteem toe. Dit bouwsysteem voldoet aan ALLE moderne eisen voor de woningbouw van 2050, dus volledig toekomstbestendig. Met een eigen machinepark wordt de basis van uw nieuwe woning geproduceerd. Kom maar eens kijken in onze fabriek en overtuig uzelf ( en uw architect en aannemer)

Over ATLANTA MBS

ATLANTA is een familiebedrijf en is gevestigd in Drenthe. Vanuit de productiefaciliteit te Klazienaveen vertrekken wekelijks moderne PREFAB bouwconstructies naar alle delen van Nederland. 

Bouwen met staalframe

Staalframebouw is een moderne bouwmethode waarmee snel, sterk en duurzaam kan worden gebouwd. Algemeen wordt staalframebouw beschouwd als de verbeterde, moderne variant van houtskeletbouw en prefabbeton. Door te werken met staalframe worden de pluspunten van houtskeletbouw met die van staal gecombineert: licht van gewicht, slank, maatvast, bestand tegen vocht, schimmels en ongedierte.

Beter Bouwen

PREFAB bouw wordt anno nu gezien als dé basis voor moderne energiearme woningen die méér dan voldoen aan de eisen welke moeten en mogen worden gesteld aan energiearme woningen. Krimpvrij, superstil en super behaaglijk zijn de kernwoorden van een woning met ATLANTA staalframe als basis.

Milieu

Staalframe valt door zijn 100% recycling perfect binnen milieubewuster bouwen. Door binnenkort staal te produceren met behulp van waterstof is de cirkel helemaal gesloten en is er geen beter bouwproduct dan staal. Daar is iedereen het wel over eens. ( NRC 05-2023)

Energy saving

De woningen met een ATLANTA staalframe casco zijn met zeer weinig energie te verwarmen én te koelen. Ze zijn de perfectie basis voor een compleet energieneutrale woning.

ATLANTA bouwt alles op maat maar er zijn ook mooie ontwerpen voor de inspiratie. veelal begint een ontwerpproces met één of meerdere woningen uit de katalogus.

Kies uw (basis) ontwerp!

U kunt een kant en klaar model kiezen of u laat een mooi basis ontwerp aanpassen aan eisen van de omgeving en natuurlijk uw bouwbudget. 1 ding is duidelijk: met ATLANTA bouwt u de beste woningen maar ook nog eens betaalbaar. Ga naar het contact formulier en vraag de prijslijst aan. 

de inspiratiewoningen

Moderne kubistische woningen
Gelijkvloerse bungalows
Moderne woningen met kap
Gelijksvloers met verdieping

Wilt u de prijzen weten? Of de REGIOKORTINGEN?