Ga naar de inhoud

SYSTEMA zelfbouw

Zelf bouwen en regie voeren? (maar toch niet verantwoordelijk..) ? SYSTEMA!

Steeds meer opdrachtgevers willen meer regie hebben of sterker betrokken zijn bij het ontwerpen en bouwen van hun woning. U kunt (uw eigen ontworpen) woning als een bouwpakket bestellen en met of door eigen partijen uw woning laten bouwen.
 
Hoe werkt dat? U levert een bouwtekening aan en / of gaat in zee met een door ons geselecteerde Architect die voor een scherp tarief u helpt uw woning te ontwerpen. Dit ontwerp wordt voorzien van een bouwbegroting waar alle zaken worden berekend. ATLANTA MBS zorgt voor een constructief en state-of-the-art casco en levert dat just-in-time op de bouwplaats. Een montageteam staat klaar om het casco in enige dagen op te bouwen. De basis voor uw perfecte en toekomstbestendige nieuwe woonhuis staat gereed voor de afbouwer die de woning daarna afbouwt. U kunt een bouwmanager opdracht geven om de gehele bouw te begeleiden, de kosten daarvoor vallen erg mee, het gevolg van het vele voorwerk van de systeembouwer. De bouwmanager kan ook met of voor u opleveren. Bovenstaand is slechts een voorbeeld hoe een proces kan verlopen, er zijn echter legio scenario’s en variaties te bedenken. Het is mogelijk om uit de reeks van vooraf door ons geselecteerde partijen die u kunnen helpen in een bepaalde fase te kiezen om u bij te staan. Dit klinkt allemaal wel heel erg simpel?  Bouwen is niet zo moeilijk als je maar weet wat je doet en van te voren er goed over nadenkt. Het bouwen van woningen gebeurt steeds meer prefab en dat is niet zonder reden.
 
Het modulaire bouwconcept heet SYSTEMA. Binnen SYSTEMA bepaald u zelf wat of wie u nodig heeft: Architect? Bouwinrichting? Fundatie en vloerplaat? Cascomontage? Installateur? Afbouw? Kozijnen? U kiest zelf uw eigen bouwteam. Alle partijen hebben zich geconformeerd om tegen vaste scherpe prijzen te werken. en als u handig bent kunt u met een beetje hulp van ons zelfs het casco in elkaar zetten, zo eenvoudig is het gemaakt. Dit wordt niet de toekomst, dit is het al.
 
Hoe zit het met garanties? Elke partij is wettelijk verplicht garantie te geven op het door hem uitgevoerde werk. Dat zit dus goed. Er is natuurlijk veel meer te vertellen en zoals reeds gemeld, de mogelijkheden zijn legio.
 
 
Wilt u meer weten? Stuur een mail!

Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op