Ga naar de inhoud

Verdiepingsvloeren

Verdiepingsvloeren kunnen in diverse hoogtes worden geproduceerd van 200 tot 300 mm. Meest toegepast zijn de C250 vloerdelen. De vloerdelen worden voorzien van doorvoeren voor installatieleidingen.

ATLANTA MBS is gespecialiseerd in de productie van verdiepingsvloeren met profielen die een hoogte van 250 mm hebben. Deze vloerdelen bieden niet alleen een solide structuur, maar ook veelzijdigheid in hun toepassing. Ze zijn ontworpen om eenvoudig te worden aangepast aan verschillende behoeften.

ATLANTA MBS vloerdelen zijn niet alleen robuust, maar ook zeer geschikt doordat installatieleidingen en rioolleidingen, verwarmingsbuizen en koelbuizen voor verwarmingen veel eenvoudiger kunnen worden ingebracht. Dit maakt de ATLANTA MBS onze vloeren niet alleen functioneel, maar ook uiterst efficiënt in moderne bouw- en installatievereisten.

Een ander voordeel van de vloeren is hun verbeterde sterkte en overspanningsmogelijkheden in vergelijking met traditionele vloeren. Ze zijn in staat om grotere afstanden te overspannen, waardoor ze meer ontwerpvrijheid bieden en een bredere reeks architectonische mogelijkheden mogelijk maken.

ATLANTA vloerdelen zijn beschikbaar in twee leveringsvormen om aan diverse projectvereisten te voldoen. Ze kunnen ook als elementen worden geleverd, wat ideaal is voor een nieuwbouw situaties. Daarnaast kunnen ze ook als losse profielen worden geleverd, wat bijzonder praktisch is voor renovaties van situaties waarin ruimte beperkt is.

Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op