Meteen naar de inhoud

Nieuws

Actueel nieuws

Ontmoet ATLANTA MBS!

 
Heeft u bouwplannen of bent geïnteresseerd bent hoe woningen, op een moderne manier prefab worden gebouwd? Dan bent u van harte welkom voor een bezoek aan ons bedrijf of op een lopend project.
 

Daarnaast zijn we ook dit én volgend jaar weer present op diverse bouw- en woonbeurzen in het land

* 13, 14 en 15 oktober 2023 HUISWOONBEURS Hardenberg
* November 2023 Beurs NIEUWBOUW XL Groningen
* Januari 2024 Beurs BOUWPLAN Assen

Meer weten? stuur een mail

Je nieuwe huis in een bouwpakket. ATLANTA MBS levert steeds meer aan zelfbouwers en slimme aannemers. Zo wordt bouwen weer betaalbaar. En GRATIS in het moderne bouwsysteem: BETER BOUWEN.

ATLANTA MBS staalframebouw construtie in Almelo.

ATLANTA MBS staalframebouw construtie in Assen.

Het “beest” is gearriveerdDe machtige FRAMECAD ST900iT maakt vloerprofielen in diverse materiaalsterktes en vloerdiktes. Met de komst van deze machine is ons machinepark voor de productie van staalframeconstructies compleet. De volgende stap is de verdere automatisering van het productieproces: beplatingsrobots en automatische keermachines. Door prefab bouw en de daaruit voortvloeiende voordelen bespaart u zeer stevig op de uitstoot van CO2 / stikstof. Staalframebouw wordt steeds meer algemeen gezien als het bouwsysteem met de meeste potentie om andere milieubelastende prefab systemen op te volgen. Volg ons op de socials #ATLANTA

https://www.facebook.com/atlantambs/

de montage van de producten van ATLANTA MBS vanaf heden ook met eigen materiaal.   

moderne levensloopbestendige woningen bouw je met een super-energiearm staalframe casco van ATLANTA MBS.

Schuurwoningen blijven populair en steeds vaker worden ze gebouwd met een staalframe constructie als basis.  

ATLANTA MBS groeit! Hier alvast een preview van de nieuwe fabriek met 5000 m2 productieruimte.  

Staalframe constructie voor appartementengebouw te Weerseloo door ATLANTA MBS
 
 

Meer weten? stuur een mail

UItbreiding machinepark
 
ATLANTA MBS wordt steeds meer gevonden door marktpartijen  en dat is logisch, want PREFAB bouwen zit in de lift. Om de productie te waarborgen is het machinepark uitgebreid met meerdere Rollvormmachines. Er is nu een F325iT Multimachine aan het machinepark toegevoegd.
 
Meer weten? stuur een mail
PREFAB Bouw met ATLANTA MBS een Staalframe bouwconstructie
 
Elke week vertrekken er complete woningen uit de PREFAB productie van ATLANTA. Heeft u bouwplannen? Maak een afspraak voor een bezoek, Ook het ontwerp- en vergunningtraject kan door ATLANTA MBS worden verzorgd.  
 
Meer weten? stuur een mail
Nieuwe projecten
Bouwconstructie voor particuliere opdrachtgever te RIJSWIJK. Meer weten? klik hier..
Nieuwe projecten
ATLANTA MBS wordt ook steeds meer gevraagd mee te werken aan grootschalige renovatie-projecten. In Haarlem worden in opdracht van een woningbouwcorporatie en bouwbedrijf van LITH de ATLANTA MBS staalframebouwproducten ingezet voor de verduurzaming van rijen woningen. Met name de plug&play vloeren blijken een belangrijke factor zodat tijdens de renovatie ook alle installaties goed kunnen worden verwerkt. ALTANTA MBS engineerd, produceert en monteert de staalframeonderdelen. Meer weten? klik hier..
Nieuwe projecten
Door aannemer LV BOUW wordt een nieuwe invulling gegeven aan een bestaand kerkgebouw. In het bestaande gebouw worden appartementen gebouwd. Daartoe is het gebouw door ATLANTA MBS eerst geheel digitaal ingescand waarna de staalframe constrcutie delen zijn uitgetekend, ge-engineerd en geproduceerd. Kijk ook hier het filmpje van de bouw. Meer weten? klik hier..
Eigen productie en montage
 
    • Eigen staalframeproductiemachines
    • complete PREFAB elementen uit de fabriek
    • Eigen montage
Nieuwe projecten
Bouwconstructie voor ORION BV te Apeldoorn . Meer weten? klik hier..
Nieuwe projecten
AARDBEVINGSVEILIGE Bouwconstructie van ATLANTA MBS voor ORION BV te Groningen. Meer weten? klik hier..
Nieuwe projecten
Bouwconstructie voor particuliere opdrachtgever te VINKEVEEN. Meer weten? klik hier..
Nieuwe projecten
Bouwconstructie voor particuliere opdrachtgever te BERGEN ( NH). Meer weten? klik hier..
Nieuwe projecten
Bouwconstructie voor particuliere opdrachtgever te VEENDAM. Meer weten?  klik hier..
Nieuwe projecten
Bouwconstructie voor Villa te Amsterdam. Meer weten?  klik hier..
Nieuwe projecten
start bouw Schuurwoning te Blauwestad. Meer weten?  klik hier..
High-end Engineering, PREFAB Bouw Staalframe constructies
 

ATLANTA MBS heeft meer dan 10 jaar ervaring met het engineerien van staalframe constructies.

Wat uw Architect ook bedenkt: ATLANTA MBS zet het om naar een bouwbare constructie. Daarnaast produceert ATLANTA MBS in eigen beheer de PREFAB staalframeconstructies
 
 
 • Uitbouw van een voormalig Kloostercomplex te Waalre
 • Complete herbouw van een Supermarkt met daarboven Appartementen.
Veel ATLANTA MBS Bungalows de komende jaren
 
Levensloopbestendige woningen zijn erg in trek.
In opdracht van METRIX BOUW leverde ATLANTA MBS de PREFAB staalframebouw constructie voor een moderne bungalow te Groesbeek.
 
Meer weten? stuur een mail
 
ORION BOUW . Dé bungalowbouwer van Nederland.
 
ORION BOUW BV is gespecialiseerd in de bouw van Bungalows met een staalframecasco en is actief boven de grote rivieren van Nederland.
 
Meer weten? stuur een mail
Complexe kapconstructies? Geen probleem voor ATLANTA-MBS
 
Voor een zelfbouwer in ALMERE OOSTERWOLD is een bouwconstructie gemaakt op een complexe dakconstructie.
Schuurwoningen. Staalframe blijkt een ideale bouwconstructie.
 
ATLANTA MBS levert in heel Nederland de bouwconstructies voor schuurwoningen. Het STERKE en open karakter van de staalframeconstructies – vaak in combinatie met warm stalen hulpconstructies – blijken een ideaal uitgangspunt voor dit populaire woningtype. Staalframe verdringt hiermee houtskeletbouw, mede omdat er constructief veel meer mogelijk is.
Staalframe vereenigd
 

ATLANTA MBS is lid van de stichting BOUWEN MET STAAL. Deze organisatie hioudt zich bezig met het promoten van bouwen van stalen bouwconstructies. Tevens zijn ze auteurs van het handboek voor de staalframebouw.

Starterswoningen
 

ATLANTA MBS bouwt Starterswoningen voor ontwikkelaars en woningbouwcooperaties. Het efficiente bouwsysteem wordt ook bekend bij andere marktpartijen. De door K4 Architecten ontworpen rijwoningen worden ontwikkelt en gebouwd door ORION Bouw BV. Ga naar contact..

High-end Engineering
 

ATLANTA MBS heeft meer dan 10 jaar ervaring met het engineerien van staalframe constructies.

Wat uw Architect ook bedenkt: ATLANTA MBS zet het om naar een bouwbare constructie.
Nieuwe projecten
naast woningen worden ook de constrcuties voor tuinhuizen, vakantiewoningen en kapschuren geleverd en gemonteerd.Meer weten? klik hier.
ATLANTA traint en leid op
De bouwmethode vraagt specifike vaardigheden van zowel de engineers, de operators als van de productie- en montagemedewerkers. Deze vaardigheden worden middels interne trainingen en opleidingen aangeleerd. Nieuwe medewerkers volgen een BBL traject binnen ATLANTA MBS.  Ben je ook geinteresseerd in een loopbaan in een bedrijf met toekomstperspectief? Neem dan eens contact op voor een gesprek met ons. mail
Aardbevingen.
Bouwen met staalframe blijkt inderdaad een erg goede methode om de aardbevingsproblematiek bij nieuwbouw in Groningen te kunnen gaan oplossen.
In opdracht van Bouwbedrijf Henckel levert ATLANTA MBS de staalframebouw constructies voor respectievelijk een serie van 9 en 5 woningen te Delfzijl.
 
Seriematige woningbouw te Delfzijl door Bouwbedrijf Henckel met een staalframebouw constructie van ATLANTA MBS. Bouw van de constrcuties in 9 weken gerealiseerd, dus elke week 1 woning.
 
Meer weten? stuur een mail
Sterk staaltje Staalframebouw
 
PREFAB Bouwen met staalframe kan ook de oplossing zijn voor het bouwen op een kleinere kavel. ATLANTA MBS levert haar producten JUST IN TIME op de bouwplaats.
In opdracht van METRIX BOUW leverde ATLANTA MBS de PREFAB staalframebouw constructie voor een moderne villa te Roermond.
 
Meer weten? stuur een mail
Sterk staaltje levensloopbestendig bouwen
 
In opdracht van METRIX BOUW leverde ATLANTA MBS de PREFAB staalframebouw constructie voor een moderne BUNGALOW te MOOK.
 
Meer weten? stuur een mail
 
Levensloopbestendige woningen
 
De vraag naar levensloopbestendige woningen is sterk stijgend inherent aan de vergrijzing van de nederlandse en belgische bevolking. Met een ATLANTA MBS Staalframebouw casco bouwt u u een NIET accumulerend casco; de perfecte basis voor en extreem weinig energievragende woning, die daardoor sneller en goedkoper is te verwarmen en te koelen.
#geenwarmtepompmeernodig
 
ATLANTA MBS levert ook dit jaar veel staalframecasco’s voor levensloopbestendige woningen. Zoals onder andere voor enkele particuliere opdrachtgevers te Doesburg.  
 
Meer weten? stuur een mail
BIMMEN met ATLANTA!
 
ATLANTA -MBS blijft voorop lopen met het verder ontwikkelen van de Staalframebouwmethode. ATLANTA ontwikkelde enkele tools waardoor de bouwconstrcuties van particuliere woningen nu ook in een BIM omgeving kunnen worden gecontroleerd. Knelpunten in de verschillende bouwonderdelen worden vroegtijdig herkend en dragen bij aan nog minder fouten op de bouw.
 
Wilt u meer weten: ga naar de site of stuur een mail met een aanvraag voor een begroting van uw project.        
Zelfbouw in Nederland steeds populairder.
 
Een nieuwe trend in de BOUW: Particulieren ontwerpen zelf hun huis, bestellen daarna een bouwpakket ( a la een IKEA pakket) en bouwen in eigen regie en betaalbaar hun droomwoning (met een beetje hulp van profi’s, dat dan wel..). Is dit de ondergang van de aannemerij zoals we die kennen? Waarschijnlijk niet, maar de vaak starre en behoudende bouwbranche zal mee moeten in de steeds hoger wordende eisen niet alleen voor energie-armer en beter bouwen, maar ook van de steeds beter geinformeerde particulier. meer lezen?  
 
Uit onderstaande vergelijk tussen verschillende bouwsystemen blijkt dat bouwen met staalframe de meeste voordelen heeft.
 

Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op