Ga naar de inhoud

ATLANTA MBS reviews en ervaringen

5/5

Familie K te N

Na een speurtocht op internet kwamen we de ontwerpen en staalframebouw bouwmethode van ATLANTA MBS tegen. De combinatie van zaken sprak ons er aan. Mooie ontwerpen gebouwd met een moderne energiearme zelfs bijna passieve bouwwijze. De eerlijkheid gebeid te zeggen dat de eind-oplevering langer duurde dan gehoopt maar dat was geheel te wijten aan het tekort aan bouwmaterialen. In de tussentijd konden we gewoon onze nieuwe woning in. We hebben het gelijk energieneutraal laten maken en we leven nu heerlijk comfortabel in ons nieuw thuis. Onder plaatje van gelijkende woning ( ATLANTA MBS)

5/5

Familie H te W

we zijn tevreden met de manier waarop ons nieuwe huis tot stand is gekomen. ATLANTA MBS, de plaatselijke aannemer en onze Architect hebben in een samenwerking een mooi resultaat neergezet. Ons bouwbudget is bewaakt en we zijn zeer tevreden met ons nieuwe huis.

Onder plaatje van gelijkende woning ( ATLANTA MBS)

5/5

Hans H hier,

directeur van een middelgroot aannneembedrijf in het midden van het land. Ik was op zoek naar een partner voor de productie van staalframes voor ons project. Vanaf het eerste contact met ATLANTA MBS wist ik dat ik de juiste keuze had gemaakt. Ze voldeden aan mijn verwachtingen, maar ook hun toewijding aan kwaliteit en klantenservice is bewezen.
De staalframes die ATLANTA MBS heeft geleverd, waren van een de gevraagde kwaliteit en precisie. Het is duidelijk dat ze oog hebben voor detail. Wat me ook opviel, was de open en transparante communicatie tijdens het hele proces. Mijn vragen werden snel beantwoord en eventuele wijzigingen werden soepel verwerkt.
Een aspect dat ATLANTA MBS onderscheidt, is hun vermogen om zich aan te passen aan de behoeften van de klant. In mijn geval moesten er enkele aanpassingen worden gedaan aan het ontwerp, en ze deden dit zonder enige aarzeling. Dit getuigt van hun flexibiliteit en inzet voor klanttevredenheid.
Ik kan ATLANTA MBS van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare staalframeproductie en een partner die echt om hun klanten geeft.

5/5

Graag deel ik mijn ervaring met ATLANTA MBS, het bedrijf waarmee ik heb samengewerkt voor de productie van staalframe elementen voor ons bouwproject.
Ik ben Hans H, en over het algemeen was mijn interactie met ATLANTA MBS bevredigend. Ze hebben zich ingespannen om ons project van staalframes te voorzien, hoewel er enkele uitdagingen waren die ik zelf niet had verwacht.
De kwaliteit van de staalframes was goed, maar er waren enkele kleine details die mijn aandacht trokken. Deze details hadden wat invloed op onze planning, maar gelukkig waren we samen met ATLANTA MBS in staat om aanpassingen te maken om alles soepel te laten verlopen.
De communicatie met ATLANTA MBS verliep over het algemeen goed en vragen en de genoemde aanpassingen werden snel verwerkt en doorgevoerd. Dit heeft ons een beetje vertraging opgeleverd, maar ik ben blij te kunnen zeggen dat we de zaken uiteindelijk hebben kunnen afronden.
Een aspect waarin ATLANTA MBS zich onderscheidt, is hun bereidheid om enkele aanpassingen in het ontwerp te maken. Hoewel er enkele beperkingen waren, waren ze toch flexibel genoeg om bepaalde wijzigingen te accepteren en te implementeren.
Al met al ben ik over het algemeen tevreden met de diensten van ATLANTA MBS.